ÉLMÉNYREPÜLÉS

KÖNNYED ÉS ÉLMÉNYGAZDAG REPÜLÉS SZEGED FELETT

Próbáld ki a repülés, lebegés felejthetetlen élményét! Felsőszárnyas Cessna modelljeink kialakításából, repülő képességeiből adódóan olyan élménnyel leszel gazdagabb, ami semmihez sem fogható. Áfa-s számla igényed kérjük előre jelezd!

SZEGED — RÖVID PROGRAM

PROGRAMLEÍRÁS:

Megismerheti Szeged belvárosát, jelképeit és nevezetességeit, a Tisza-Maros torkolatát, a Fehér-tó természeti szépségeit, a Maty-éri evezőspályát. A teljes program időtartama: kb. 45 perc, a repülés időtartama: 15 perc.

Falke repülőgép 15.900 Ft (1 fő részére)
Cessna 152 repülőgép 18.900 Ft (1 fő részére)
Cessna 172 repülőgép 29.900 Ft (3 fő részére)

SZEGED — HOSSZÚ PROGRAM

PROGRAMLEÍRÁS:

A rövid programban felsorolt látványosságokon túl megtekintheti a Magyar-Szerb-Román hármashatárt, valamint egy bátor jelentkező röviden átélheti a repülőgép vezetés élményét. A teljes program időtartama: kb. 1 óra 20 perc, a repülés időtartama: 25 perc.

Falke repülőgép 20.900 Ft (1 fő részére)
Cessna 152 repülőgép 24.900 Ft (1 fő részére)
Cessna 172 repülőgép 42.900 Ft (3 fő részére)
Piper PA34 repülőgép 119.900 Ft (5 fő részére)

ÉJSZAKAI REPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Nézze meg Szeged éjszakai fényeit úgy, ahogyan még sohasem látta! Megcsodálhatja a város nevezetességeit fényárba borulva. Különleges élményt nyújt! A teljes program időtartama: kb. 45 perc, a repülés időtartama: 15 perc. Az éjszakai repülés során kérjük figyelembe venni, hogy a repülőtér 22:00 óráig tart nyitva! A feltüntetett ár a mindenkori napnyugtakor történő indulás esetén érvényes! Amennyiben későbbi indulással tervez, kérjük keressen bennünket a részletekkel kapcsolatban!

Cessna 152 repülőgép 39.900 Ft (1 fő részére)
Cessna 172 repülőgép 49.900 Ft (3 fő részére)

HELIKOPTERES REPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Próbáld ki a repülés, lebegés felejthetetlen élményét egyedülállóan helikopterből. Kialakításából, repülő képességeiből adódóan egy semmihez sem fogható élménnyel leszel gazdagabb! Kiemelkedően alkalmas légifotózásra is! A teljes program időtartama: kb. 45 perc, a repülés időtartama: 15 perc.

Schweizer 300C 53.900 Ft (max 2fő részére)

SZIMULÁTOROS ÉLMÉNYREPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Érdekel a repülés, de félsz a magasban? Szeretnéd kipróbálni milyen igazi pilótának lenni? Úgy érzed, képes lennél irányítani a gépet még akkor is, ha vészhelyzet alakul ki? A szimulátorban mindezt kockázat nélkül kipróbálhatod.
A szimulátoros repülés programban megismerheted, milyen előkészületek kellenek egy repülőgép elindításához, hogyan kell le- és felszállni.
A körülbelül 1 órás programban egy vagy kétmotoros repülőgéppel repülhetsz az általad megválasztott napszakban. Választhatsz egy szituációt amit az oktatóval közösen végigcsináltok.

Tovább olvasom…

Télen és nyáron egyaránt 8:00-tól napnyugtáig repülünk.

Télen és nyáron egyaránt 8:00-tól napnyugtáig repülünk.

UTALÁS esetén kérjük adja meg az alábbi adatokat, hogy kiállíthassuk számláját