ÉLMÉNYREPÜLÉS

KÖNNYED ÉS ÉLMÉNYGAZDAG REPÜLÉS SZEGED FELETT

Próbáld ki a repülés, lebegés felejthetetlen élményét! Felsőszárnyas Cessna modelljeink kialakításából, repülő képességeiből adódóan olyan élménnyel leszel gazdagabb, ami semmihez sem fogható. Legyen szó születésnapról, lánykérésről vagy egyéb meglepetésről, segítünk megvalósítani.

Áfa-s számla igényed kérjük előre jelezd!

SZEGED – ÉLMÉNYREPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Megismerheti Szeged belvárosát, jelképeit és nevezetességeit, a Tisza-Maros torkolatát, a Fehér-tó természeti szépségeit, a Maty-éri evezőspályát. A repülés időtartama: 15 perc.

Falke repülőgép 21900 Ft (1 fő részére)
Cessna 152 repülőgép 24900 Ft (1 fő részére)
Cessna 172 repülőgép 35900 Ft (3 fő részére)

SZEGED — ÉLMÉNYREPÜLÉS EXTRA

PROGRAMLEÍRÁS:

A rövid programban felsorolt látványosságokon egy bátor jelentkező röviden átélheti a repülőgép vezetés élményét. A repülés időtartama: 25 perc.

Falke repülőgép 27900 Ft (1 fő részére)
Cessna 152 repülőgép 31900 Ft (1 fő részére)
Cessna 172 repülőgép 49900 Ft (3 fő részére)

ÉJSZAKAI REPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Nézze meg Szeged éjszakai fényeit úgy, ahogyan még sohasem látta! Megcsodálhatja a város nevezetességeit fényárba borulva. Különleges élményt nyújt! A repülés időtartama: 15 perc. Az éjszakai repülés során kérjük figyelembe venni, hogy a repülőtér 22:00 óráig tart nyitva! A feltüntetett ár a mindenkori napnyugtakor történő indulás esetén érvényes! Amennyiben későbbi indulással tervez, kérjük keressen bennünket a részletekkel kapcsolatban!

Cessna 172 repülőgép 59900 Ft (3 fő részére)

HELIKOPTERES REPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Próbáld ki a repülés, lebegés felejthetetlen élményét egyedülállóan helikopterből. Kialakításából, repülő képességeiből adódóan egy semmihez sem fogható élménnyel leszel gazdagabb! Kiemelkedően alkalmas légifotózásra is! A repülés időtartama: 15 perc.

Schweizer 300C 64900 Ft (1 fő részére)

SZIMULÁTOROS ÉLMÉNYREPÜLÉS

PROGRAMLEÍRÁS:

Érdekel a repülés, de félsz a magasban? Szeretnéd kipróbálni milyen igazi pilótának lenni? Úgy érzed, képes lennél irányítani a gépet még akkor is, ha vészhelyzet alakul ki? A szimulátorban mindezt kockázat nélkül kipróbálhatod.
A szimulátoros repülés programban megismerheted, milyen előkészületek kellenek egy repülőgép elindításához, hogyan kell le- és felszállni.
A körülbelül 1 órás programban egy vagy kétmotoros repülőgéppel repülhetsz az általad megválasztott napszakban. Választhatsz egy szituációt amit az oktatóval közösen végigcsináltok.

Tovább olvasom…

Télen és nyáron egyaránt 8:00-tól napnyugtáig repülünk.

Télen és nyáron egyaránt 8:00-tól napnyugtáig repülünk.

UTALÁS esetén kérjük adja meg az alábbi adatokat, hogy kiállíthassuk számláját