LEGYÉL TE A PILÓTA

Rövid földi felkészítés után, egy profi oktató pilóta mellett Te vezetheted a repülőgépet (a repülés időtartama 20 perc). Télen-nyáron minden nap reggel 8:00 órától napnyugtáig repülünk.

FÖLDI FELKÉSZÍTÉS

Az oktató bemutatja a repülőgépet, ismerteti a repüléshez szükséges alaptudnivalókat, elmagyarázza a repülési feladatokat. 

A REPÜLÉS

Felkészülés után röviddel már kezdődik is a felszállás. A repülés első szakaszában az oktató bemutatja a repülési manővereket, melyeket a duplázott kormányok segítségével a tanuló egyszerűen követni tud. Ezután fokozatosan átadja az irányítást, míg végül összeáll a harmonikus repülőgép vezetés technikája.
Időtartam: 20 perc.

A LANDOLÁST KÖVETŐEN

Miután a „pilótajelölt” sikeresen teljesítette a repülési feladatokat, a Rózsavölgyi Air oktatójával kiértékelik a repülés során történteket.Az élményrepülést ajánljuk még ajándéknak névnapra, születésnapra, leány- vagy legénybúcsúra, eljegyzés alkalmából, ballagásra, illetve bármely jeles alkalomra.

Ajándékozás esetén nyomtatott, laminált, névre szóló emléklapot adunk át megrendelőinknek.

ÉLMÉNYREPÜLÉS CESSNA-152

Ez a típus 1 utas szállítására alkalmas.

31900 Ft

ÉLMÉNYREPÜLÉS CESSNA-172

A pilótán felül 3 főt képes a levegőbe emelni. Próbáld ki magad a felhők között, miközben két általad választott szerencsés a hátsó ülésekből átélheti veled ezt az élményt!

49900 Ft

HELIKOPTER ÉLMÉNYREPÜLÉS

Egyedülálló élmény! Próbáld ki a helikoptervezetést Szegeden, csak nálunk! A programban a kettőzött kormányszervek helyigénye miatt a városnézéses repüléssel ellentétben EGY utas vehet részt.

64900 Ft

Időpontfoglalás

Télen és nyáron egyaránt 8:00-tól napnyugtáig repülünk.

Télen és nyáron egyaránt 8:00-tól napnyugtáig repülünk.

UTALÁS esetén kérjük adja meg az alábbi adatokat, hogy kiállíthassuk számláját